Share this page:

DANRO webinar: Open Science and Data Management in Horizon Europe Projects

  • 25 Jan 2021
  • 11:15
  • Online

I forlængelse af Horizon Europe Kick-off konferencen organiserer DANRO i Bruxelles en række webinarer i den kommende tid, som går lidt mere i dybden i materien med nogle af de praktiske aspekter i Horizon Europe implementeringen. Målgruppen er de erfarne rådgivere i forskerstøtteenhederne m.fl. Intentionen er at afholde webinarer på et teknisk højt niveau, med mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer til oplægsholderen fra Kommissionen.

Det andet webinar i rækken omhandler Open Science og Data Management i Horizon Europe. Oplægsholderen er Jean-François Dechamp fra DG RTD, der har mange års erfaring indenfor emnet.

 

Tid: 25. januar fra kl. 10 til 11.15

Sted: Online (Adobe Connect)

 

Flere informationer og tilmelding på følgende hjemmeside: https://ufm.dk/en/newsroom/calendar/2021/Webinar-on-open-science-and-data-management-in-horizon-europe-projects

Vi glæder os til at se mange af jer. Webinaret vil ligeledes blive optaget og efterfølgende lagt på styrelsens hjemmeside for dem der ikke har mulighed for at deltage live - men så går man glip af muligheden for at kunne stille spørgsmål.


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot Membership Software