Share this page:

Mini Train-the-Trainer webinar – for rutinerede undervisere

 • 11 Apr 2019
 • 14:00 - 14:45 (WEDT)
 • Online

Registration is closed

Gratis webinar 

Tilrettelægger og afholder du kurser eller workshops med deltagere, der allerede har erfaring med emnet? Eller arbejder du med uhomogene deltagergrupper, hvor der er både nybegyndere og erfarne, og hvor det kan være svært at ramme det rigtige niveau? Så er dette korte DARMA-inspirationswebinar om aktive læringsmetoder relevant for dig.

På 45 minutter vil vi efter en kort introduktion til kursusdesign, der bygger på viden om voksenlæring, give dig inspiration til konkrete metoder, der understøtter aktive læringsprocesser. I eksemplerne tager vi udgangspunkt i kurser om ansøgningsskrivning og budgetlægning med reference fra Horizon 2020. Alle metoder kan overføres til andet indhold og andre emner. Metoderne vil blive præsenteret hands-on, så du selv kan bruge dem til dit næste arrangement.

Indhold

 • Kort introduktion: voksenlæring og kursusdesign
 • Inspiration til konkrete metoder, som:
  ◦ bygger oven på deltagernes eksisterende viden
  ◦ styrker repetition uden at det bliver kedeligt
  ◦ benytter aktiv læring for erfarne deltagerne.

Dit udbytte

Efter webinaret har du et udvalg af overskuelige metoder, som i praksis kan sikre, at du får en større effekt ud af dine arrangementer. Webinaret er en videreførelse af det om faciliteringsmetoder, der blev afholdt den 21. november 2018, men relevant for alle rutinerede undervisere der ønsker inspiration til konkrete læringsmetoder.

Underviser på webinaret er Melanie Büscher, der er tidligere nationalt kontaktpunkt på Horizon 2020 i EuroCenter. Melanie har arbejdet som selvstændig facilitator og træner siden 2017, underviser i juridiske og økonomiske aspekter af Horizon 2020 og faciliterer grupper inden for forskning og innovation, herunder især EU-projekter.

Det praktiske

 • Webinaret afholdes på dansk
 • Tilmeldte deltagere vil få tilsendt et link til webinaret sammen med et kort spørgeskema, som præsentationen skræddersys efter
 • Webinaret bliver optaget og tilsendt til tilmeldte deltagere efter afholdelsen

 


.


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot Membership Software