Share this page:

Møde i Lund i erfa-gruppen for personaleledelse

 • 05 Oct 2018
 • 10:00 - 15:00 (WEDT)
 • Biskopshuset, Biskopsgatan 1, Lund, Sverige

Registration is closed

Næste møde i DARMA's erfa-gruppe for personaleledelse afholdes d. 5. oktober på Lunds Universitet i Sverige. Program og yderligere oplysninger vil slås op på denne webside. Medlemmer i erfa-gruppen kan melde sig til mødet ved linket til venstre.

Dagsorden

 1. Velkommen til Lunds universitet. Præsentation af Sveriges største universitet og kort oplæg om personaleledelse i Sverige sammenlignet med Danmark.
 2. Persondata i E-grant og Participant Portal.
  Skal man indgå databehandleraftaler med systemejerne af E-grant og Participant Portal i forhold til behandling og håndtering af vores ansattes persondata i de to systemer?
 3. Styring af den eksterne finansiering.
  Hvor hårdt styres den eksterne finansiering på vores institutioner? Styrer vi kun via incitamenter som tilbageløb af overhead til forskningsmiljøerne, mulighed for forskningssemestre mv. eller udøver vi også sanktioner mod de individer eller miljøer, som ikke lever op til forventningerne. 
 4. Rundt bordet. 
  Hvis vejret tillader: Walk-and-talk rundtur på Lunds universitets centrale campus, ellers i mødelokalet.

Om mødestedet: ”Förmiddagsfika” vil vente på jer i Biskopshuset på Biskopsgatan 1, kl. 10:30. Biskopshuset finder man på Google maps her... 

Det tager lige under 10 minutter at gå fra Lund Central til Biskopshuset, så hvis I kommer med Öresundståget der ankommer Lund kl. 10:19 (afgår Kbh H kl. 09:27, spor 4, hvis ,man kan stole på Rejseplanen). Bedst er, at følge S:t Petri kyrkogata til Universitetshuset, så Paradisgatan og enten gå gennem parken foran G:a Kirurgen eller følge Sandgatan op til Biskopshuset.

Erfa-gruppen for personaleledelse er et forum for drøftelser af personaleledelse i forskningsstøtte og er åben for DARMA-medlemmer med personaleledelse i sin stilling. Man kan melde sig ind ved henvendelse til erfa-gruppens tovholder, Pernille von Lillisenskiold, AU.


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot Membership Software